Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Επίδειξη των γραπτών των Πανελλαδικών Εξετάσεων-Αιτήσειςς από 1-30 Σεπτεμβρίου

Οι υποψήφιοι  για τα ΑΕΙ  που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του έτους 2014 και επιθυμούν να λάβουν γνώση των γραπτών τους δοκιμίων,  θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στη ∆ιεύθυνση ∆ευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που υπάγεται το σχολείο στο οποίο κοινοποιήθηκαν οι βαθμοί των μαθημάτων που εξετάστηκαν     1 έως 30 Σεπτεμβρίου 2014. 


Μαζί με την αίτηση συνυποβάλλεται σχετικό παράβολο, το οποίο εκδίδεται με διπλότυπο είσπραξης από την αρμόδια ∆ΟΥ στον ΚΑΕ 3743, με ονομασία «παράβολα επίδειξης γραπτών δοκιμίων Πανελληνίων Εξετάσεων». Το παράβολο ορίζεται σε 50 ευρώ για την επίδειξη έως τριών (3) γραπτών δοκιμίων και σε 80 ευρώ για την επίδειξη περισσοτέρων των τριών (3) γραπτών δοκιμίων (αριθμ. Φ151/96481/Β6/7-8-2009 ΚΥΑ των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Παιδείας ∆ια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων).


Η επίδειξη των γραπτών δοκιμίων θα γίνεται κατά την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου - ∆εκεμβρίου στη ∆ιεύθυνση που υποβλήθηκαν οι αντίστοιχες αιτήσεις, στον ίδιο τον ενδιαφερόμενο (ή και παρουσία του γονέα ή του κηδεμόνα του, εφόσον ο υποψήφιος το ζητήσει) και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που θα ανακοινώνεται από τις αντίστοιχες ∆ιευθύνσεις ανάλογα με τον αριθμό των γραπτών.

 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου